بستن اطلاعیه
مشخصات شما نشان می دهد که در تالار گفتگو توکاوب عضو نیستید ! هم اکنون به جمع ما به پیوندید و با ثبت نام در این مجموعه از قالب ها و اسکریپت هایی که اختصاصی در این بخش قرار می گیرند بهره ببرید ، همچنین مشکلات خود را می توانید مطرح کنید و در سریع ترین زمان مشکلات خود را برطرف کنید. برای عضویت کلیک کنید

اصول مهم درتغذیه

شروع موضوع توسط scriptbuy ‏22 آوریل 2016 در انجمن طب سنتی

به اشتراک بگذارید

  1. scriptbuy

    scriptbuy مهدی ایمانپور عضو کادر مدیریت مدیر کل پاسخگو و راهنما

    در حال حاضر:
    آفلاین
    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2015
    ارسال ها:
    726
    تشکر شده:
    945
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    اسکریپت بای
    یهود بعد از جنگ جهانی دوم همایش گرفتند که چطور ادم بکشند

    نتیجه گرفتند با تغذیه

    چگونه ,با چهار اصل که مبنای کار انها بود و اغاز حرکتشان

    • نفت خواری
    • نجس خواری
    • سم خواری
    • ربا خواری



    نفت خواری روغن نباتی هفتاد درصد ان نفت است

    الان زندگی ما شده نفت

    پارچه ,,فرش ,,,موبایل ,,کیسه فریزر ,,,قرص ها ,,مواد ارایشی ,,

    طبع انسان نباید خراب بشه


    چرا نفت در اعماق زمین وجود داره

    اونها نفت رو در زندگی ما وارد کردند ,

    غذاهای ما بر پایه روغنه


    ایا این روغن که همان نفت هست ,چیزیه که اسلام سفارش کرده

    طب اسلامی سفارش کرده ؟؟؟؟؟؟؟

    ?

    ✨اصول مهم درتغذیه✨

    اصلاحیه اصول تغذیه


    1 _ اصلاح نمک( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای
    البته انواع دیگری مثل نمک موردتاییداستادخیراندیش به نام نمک هستی.
    حتمابه مارکشون بایددقت شود.
    درصورت نبودنمکهای موردتایید ازسنگ نمک میتوان استفاده کرد.

    2 _ اصلاح روغن( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،... و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی( گاوی) و روغن دنبه جهت پخت و پز

    3 _ اصلاح آب ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،...)
    اب جوشیده شود یا بااستفاده از کوزه آب راتصفیه طبیعی کرده وسپس مصرف نمود.

    4 _ اصلاح ظروف( عدم استفاده از ظروف تفلون،آلومینیوم، استیل، چدن ..
    و
    استفاده از ظروف برنجی،ورشو سنگی،سفالی لعاب دار)


    5 _ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند


    ✅پرهیزات نوشابه، چیپس ،پفک، انواع آب میوه های مغازه ای، انواع لبنیات پاستوریزه، قند، چای، ماکارونی، روغن مایع ، رب شرکتی،سس،سوسیس کالباس همبرگر،


    البته اساتیدطب جملگی اتفاق نظردارندکه نان هم بایداصلاح شود
    چراکه نان های موجود ازسبوس برخوردارنیستندوعدم وجودسبوس مشکلات وپیامدهای زیانباری داره و....
    استفاده ازنان سبوسدار
    وخودداری ازمصرف نان سفید

    منبع : کانال طب الائمه
     
    تلگرام مهدی ایمانپور
بارگذاری...

به اشتراک بگذارید