بستن اطلاعیه
هی ! دوست عزیز برای دریافت و اطلاع از مطالب اسکریپت بای در کمترین زمان و همچنین دریافت داغ ترین موضوعات تالار گفتگو در کانال توکاوب در تلگرام عضو شوید ! برای عضویت کلیک کنید

https://t.me/tokaweb_ir

شیر کارخانه ای

شروع موضوع توسط scriptbuy ‏18 سپتامبر 2016 در انجمن طب سنتی و اسلامی

به اشتراک بگذارید

  1. scriptbuy

    scriptbuy مهدی ایمانپور عضو کادر مدیریت مدیر کل پاسخگو و راهنما

    در حال حاضر:
    آفلاین
    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2015
    ارسال ها:
    756
    تشکر شده:
    969
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    اسکریپت بای
    بنام خداوند علیم خبیری که اگاهی و دانایی او بی نهایت بوده وخالق اسرار اشکار ونهان است وما اول هرکار از او مدد می جوییم تا به اندازه درک به ما علم و اگاهی کرامت کند. درباره اداب و اصول تغذیه و ممنوعات ما بسیار گفتیم و به اندازه توفیق باز خواهیم گفت تا بلکه راهی برای افراد بی اطلاع به امور حقیقی باز شود. درباره شیر و روش تولید کارخانه ای مطالب زیاده و گنجایش دنیای مجازی روهم ندارد به خاطر این ما خلاصه بیان میکنیم. شیر که درطب سنتی وطب اسلامی مفید دونسته شده اما سفارش به خوردن زیادش نشده!!!! حالا خدمتتون بگم شیریکه گفته شده مفید هست این شیر بازاری نیست واین شیر ازنظر ماصدرصد فاسد است! ماچندمراحل فسادشیر پاکتی راخدمت شما میگیم که اونا که باخبرن صداشون درنمیاد بسوزن!و اوناکه بیخبرند باخبرشوند.

    مرحله اول

    در روایات وحکما که ماگفتیم شیر توصیه شده ومفید است اول اینکه همیشه شیر گاو نبوده بلکه شیر شتر که ارزشش خوردن را دارد هم بوده بعد اون شیر گاو که گفته شده این گاو ها نبوده گاو هایه زرد ایرانی بوده که شیرشون بهاری بوده تازه گاو زرد در قران هم بهش اشاره شده(داستان حضرت موسی ع). دقت کنید قبلا هم گفتیم مواد غذایی بهاری و همون طبع گرم تر بهترین چیز براسلامتیه بدن است خوب این گاو هایه گاوداری هاهم که همه رنگ ومخصوصاسیاه سفید هستند که اینا همشون شیرشون سرد است بخاطر اینه مامیگیم و توصیه میکنیم شیرولبنیات به سالمندان پیران چاق ها و افرادی که دارای مشکلات مفصلی دارن اصلا ندید ابدا ونباید بخورند.

    حالا ما قسمت کوتاهی میگیم از پیدایش گاو خارجی! گاو هایه روستا های مارو ازبین بردن به بهونه ساختن کارخونه هایه صنعتی از این ور کارخونه اوردن ولبنیات درست کردن با وجود این ها مردم به این سو کشیده شدن و لبنیات روستایی رو دست روستاییان عزیزمون که سالمترینه بود موند، وحالا طرحی راه انداختند به بهونه غیر بهداشتی بودن لبنیات وتولید بیماری جمع کردن! بعد این هاموند رودستشون گاوشونم که گوشتش مرض هست!مثل الان نمیخوردن گوشت مکروه گاو رو!! بعد اومدن گاو هارو به بهونه جنون گاوی ......و بیماری گرفتند ازشون بجاش گاو سالم دادند!! گاو هایه خارجی از کالیفرنیا وجاهایه دیگه ده هزار تا اینا وارد کردن گاو هارو تو گاوداری ها و روستا ها پخش کردن. حالا گاوی ما ازش شیر بخوریم شدید سرده وبدرد هرکسی نمیخوره وزیاده روی نباید بشه تازه من شیر طبیعی اون رو میگم نه این که پاکتی.
    پس خوردن این شیر این لبنیات فواید چندانی ندارد

    مرحله دوم

    شیرپاستوریزه کارخونه ای اکثر پودرشیرخشک هایه وارد شده از غرب است که بایسری ترکیبات درون پلاستیک وپاکت قرارمیگیرد مجال صحبت کردن نیست ونمیتونیم هرچیزی روهم فاش کنیم....اینو خدمتتون بگم که شیرخشک بچه یک سم قویی است که بقول اقای روازاده تاچندنسل رو نابود میکند،شیرخشک برایه بزرگسالان هم که عقیم کننده هست!!!

    مرحله سوم

    با وجود این گاو که شیرش خوب نیست بدرد همه نمیخوره حالا بیان به گاو ها نان خشک صنعتی! اونم ازنوع کپک زده و سرشار از ویتامین قارچ باکتری بدن!! یک سوال به نظرشما وارد بدن گاو که میشه بعد کامل دفع میشه؟؟ جواب اینجاست نخیر همون کپک وارد شیر میشه ماهم نوش جان میکنیم. خدمتتون بگم که ما درطب سنتی اسلامی قدیمی هایه ما و الانم هستند کسانی که برا داروهایه خاص به حیوان مورد نظری گیاهی ویاتغذیه مخصوصی میدن که محصولش تبدیل به دارو شود مثلا به گاو گل افتاب گردان خالی ویا تفاله کنجد که از ارده گرفته شده ویا مثلا در تولید عسل که زنبور ازگیاه مثلا عناب استخدوس اویشن زعفران....استفاده میکند که ما اون نوع عسل یاشیر یاتخم مرغ....رو برا مشکلاتی استفاده و سفارش میکنیم مثل عسل استخدوس برایه کیست هامیدیم ویا اویشن برا ارامش و معده....تجویز میکنیم. پس این رو بدونید این کپک ها هم تجویز دشمنه برایه سرطانی کردن ماها و سفارش میکنند به خوردن این شیر سرشار از کپک اونم روزی3تا8لیوان!!!

    مرحله چهارم

    مراحل هایه دیگه که در شیر اب ریخته میشود که شیر زیاد شود ای هم که همه میدونند و عادیه وحتی دریکی از اخبارها یکیشون سوتی داد وبه صراحت گفت اگه می بینید شیر خوب نبود این هفته دستگاهایه ماخوب عمل نکردن ونتونستند به اندازه اب بریزند❗️ البته این را خدمت شما بگم که اب ریختن توشیر ازنظر ماکار بسیارمفید وخوبیه وتوصیه ماهم هست ومورد تائیده اما نه به این روش که مردم رو سرکیسه کنند دقت کنید قبل از هربار مصرف شیر سالم غلیظ بهتره شیر جوشیده بشه به این شکل که درظرف شیر ریخته و به اندازه یک چهارم شیر اب ریخته بعد میجوشونید تاوقتیکه اون اندازه اب بخارشود این مصرف میشود تازه اب پاک بدون وایتکس(بدون کلر)باشه.

    قدیم

    هابراجوشیدن شیرم میگفتند داخل شیر اب بزار اما الان شده کار کارخونه ها که داخل پاکت هایه اب شیر میریزند❗️

    مرحله پنجم

    در این مرحله هرچی چربیه شیر هست میگیرند و بجاش روغن پالم میریزند که بشدت سرطان زا هست که دربحثی اقای روازاده میگه جایی چیزی عجیب دیدم که مردم دقت هم نکردن رویه پاکت درصد چربی رو مقداری گفته بود که در شیر تازه گاو هم نیست چه برسه به پاکتی!!

    مرحله ششم

    پاستوریزه هموژنیزه و از این قبیل که برا ازبین بردن میکروب تب مالت و از این موارد هابرای شیر ولبنیات استفاده میشودکه با این روش هایه کارخانه ای همیه املاح و خواص شیر ازدست میره البته اگه شیری باشه!

    استاد شیخ یاسین به مضوع و داستانی اشاره میکنند

    قدیمی ها بنظرتون بلد نبودن میکروب ویروس بیماری هایه شیر رو ازبین ببرند❗️اگه بلد نبودن که شیر دیگه خوراکی نمی شد و همه می مردن و نسل ادم منقرض میشد چون همه باشیر ازبین میرفتن! باورکنید این جور نیست قربون این علم گذشتگان مابرم که برگرفته از دستورات حکما و وحی های الهی وحکمت عمیق بوده. اینو دقت کنید میتونید همین روش رو خودتون انجام بدید که مورد تائیدماهم هست. قدیم ها وعشایر ها گوسفند گاو بز...داشتند معمولا شب ها و وقت غروب افتاب شیر میدوشیدند وشیر رو درظرف (مسی) قرارمیدادند اصلا کسی حق خوردن شیر رونداشت عقید اون ها این بود که شب شیر شیطان دارد وکسی حق دست زدن به شیر رونداشت به جای اون صبح میرفتند میجوشوندن ومیخوردن چرا اون موقع کسی بیمار نمیشد؟؟؟فلسفه این داستان و حکمت قدیمی ها این بود که وقتی شیر رو درظرف مسی قرارمیدادند وتاصبح یک دونه ویروس ومیکروب در شیردیگه نبود مخصوصا جوشاندن در این ظرف! واین تو ازمایش هایه امروزی هم ثابت شده . میدونید که ما قبلا هم گفتیم قویترین میکروب کش چند چیزاست دوچیز اون که یکی خوراکی و دیگری معدنی است
    معدنی ظروف مس وخوراکی عسل که هیچ میکروبی درون این دو رشد نمیکند

    مرحله هفتم

    مواد نگهدارنده چیز دیگه هست که درون شیر اضاف میکنند که مثلا ماندگاری طولانی شود خوبه این رو میدونند که موادنگهدارنده شدیدن تولید سرطان میکند!مواد نگهدارنده خودش یک نوع سم هست که مثلا جهت فعال نشد میکروب به مواد غذایی میزنند که بنظر بنده اون مواد غذایی فاسد شده!فقط طعم و بو ومزه اون تغیر نکرده یعنی همیه خواص اون فاسد وازبین رفته وفقط ظاهر اون سالم میباشد

    مرحله تولید شیر زیاده تاهمین جا کفایت میکنیم تا تپش قلب دشمن بیشتر این نشود. حالا با این وضعیت بنظرتون شیر پاکتی کار خونه ای ارزش خوردن دارد؟ با این وضعیت شیر بعد هی تبلیغ میکنند روزی5 تا10لیوان شیر بخورید تامیتونید شیر بخورید براسلامتی شیر بخورید(اینقدر با این سفارش سلامتی که میگند الان توجامعه مشخصه چقدر مردم سلامتند!!!) ، ادم شیر گندیده رو که نمیخوره اخه
    دقت شود

    باز شیخ یاسین در بیانی گفتند این فرایند شیر تنها برایه شیرکاخانه ای نیست بلکه شیر مدارس و تمام لبنیات و مواد کارخانه ای هرکدام به شکلی تغیر شیمیایی پیدامیکند به این دلیل هم ما هیچ گونه مواد کارخانه ای وصنعتی راتوصیه نمی کنیم. بهتره شیر را فقط بصورت تازه و پرچرب مصرف کنید. بنظرتون با این وضعیت تو فرایند تولید شیر لبنیات وهمیه اجناس کارخانه میخواهید سرطان مرگ میر سکته کم باشد؟امید وارم جهت سلامتی انتشار دهید وشماهم مسئولید در اگاه کردن دوستان وخوانواده های خود

    منبع: کانال طب الائمه
     
    تلگرام مهدی ایمانپور
بارگذاری...

به اشتراک بگذارید