بستن اطلاعیه
مشخصات شما نشان می دهد که در تالار گفتگو توکاوب عضو نیستید ! هم اکنون به جمع ما به پیوندید و با ثبت نام در این مجموعه از قالب ها و اسکریپت هایی که اختصاصی در این بخش قرار می گیرند بهره ببرید ، همچنین مشکلات خود را می توانید مطرح کنید و در سریع ترین زمان مشکلات خود را برطرف کنید. برای عضویت کلیک کنید

یادآوری یک واقعیت مهم در مورد علم تغذیه

شروع موضوع توسط scriptbuy ‏16 می 2016 در انجمن طب سنتی

به اشتراک بگذارید

  1. scriptbuy

    scriptbuy مهدی ایمانپور عضو کادر مدیریت مدیر کل پاسخگو و راهنما

    در حال حاضر:
    آفلاین
    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2015
    ارسال ها:
    724
    تشکر شده:
    943
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    اسکریپت بای
    یادآوری یک واقعیت مهم در مورد علم تغذیه واقعیت اینه که در دنیا و به دنباله اون در ایران دو نوع رویکرد و متخصص وجود داره
    1-یکی عده ای که خواسته یا ناخواسته به دنبال منافع کارخانه داران و صنایع غذایی هستند و تحت سیطره سیستم علمی خاص تعریف شده هستند این افراد در دریای مقالات سفارشی شناور هستند
    مطمئنا ترویج مصرف یک محصول صنعتی جدید نیاز به فرهنگ سازی و تغییر باور ها دارد... به طور مثال وقتی دانه روغنی تازه ای تولید می شود و برای مردم ناشناخته است باید مردم را به مصرفش ترغیب کرد(مانند ورود کانولا به ایران) و این نوع اول این کارشناسان هستند که در راستای این منافع عده ای خاص فعالیت می کنند.
    روح غرب زده و مطلق گرایانه و تعصب نسبت به هر مقاله علمی دانشگاهی که از خارج کشور بیاید از علائم این عده است. بدون توجه به سلامت واقعی غذاها و تغییر در ساختار واقعی غذا با توجیه علمی بودن فلان ماده مضر غذایی در فلان مقاله مصرف آنرا به جامعه تحمیل میکنند.
    جالبه بدونید در دهه 1930 عده ای از پزشکان و متخصصان در خود امریکا مقالات متعددی در مورد فواید مصرف سیگار منتشر کردند !
    حتما شما هم مقالات متناقضی از فوائد چای یا روغن پالم رو دیده اید و یا سایر مواد غذایی
    . این روند تا الان هم در کل دنیا و به خصوص در ایران ادامه داره

    اما

    2- عده ای هم هستند که فارغ از این سیستم خاص، آزادانه و با اندیشه آزاد قدم بر می دارند
    این کارشناسان به سلامت واقعی غذا توجه میکنند نه منافع کارخانه داران
    دیدشان این است که فطرت و ساختار یک ماده غذایی نباید تغییر کند مواد نگهدارنده گرچند همه گیر شده اما برای سلامتی مناسب نیستند. بین سلامت خود و سلامت محیط زیست خود ارتباط قائلند. به سنت و فرهنگ گذشتگان و داشته های آنان در بحث تغذیه توجه میکنند.
    حتما شما هم با این متخصصان و کارشناسان دلسوز تغذیه و سلامت که دغدغه مند هستند برخورد داشتید. این نوع رویکرد حتی در امریکا که مرجع غذایی دنیاست وجود دارد و سازمان های مردمی و مجمع های دانشگاهی متعددی علیه سیستم رایج غذایی و انحصاری در امریکا فعالیت و روشنگری میکنند.

    دقت کنیم هر مقاله ای و هر نظری که از هر کارشناسی دیدیم جای تامل دارد ‼️
    به طور مثال وقتی در یک مقاله ترجمه شده غربی گفته میشه سیب برای دندان ها مضر است و به سرعت در اینترنت پخش میشه یا گفته میشه قرص متفورمین برای کاهش وزن خوبه و یا فلان محصول تاییده فلان جا رو داره و خیلی از این دست مثال ها عقل حکم میکنه به این دو تقسیم بندی توجه کنیم....
    در دانشگاهی دو استاد دانشگاه در درس تغذیه را می شناختم که در یک مورد دو نظر کاملا عکس هم داشتند و این تقسیم بندی این اختلاف دیدگاه های بنیادی را توجیه میکند.
    تلاش ما در یادآوران بهره گیری از زحمات گروه دومه ..علی رغم مخالفت گروه اول!


    ببخشید یکم طولانی شد ولی مهم بود

    منبع : کانال یادآوران​
     
    تلگرام مهدی ایمانپور
بارگذاری...

به اشتراک بگذارید